Congressen en vergaderingen

Hampshire Hotel – Plaza Groningen is de meest markante congres- en vergaderlocatie in Groningen. Op een ideale locatie, op het snijpunt tussen de A7 en de A28 en direct aan natuurgebied Hoornsemeer, vindt u congres- en vergaderfaciliteiten voor groepen van vier tot 350 personen. Parkeren is gratis en er is een uitstekende wifi-verbinding aanwezig.

Congreshotel Hampshire Plaza Groningen ontleent zijn bijzondere uiterlijk aan ‘Oopsie Daisy’, een veertien meter lang monumentaal schilderij. Het werk, gemaakt door kunstenaar Gé-Karel van der Sterren, is groter dan de Nachtwacht. Het wandvullende en kleurrijke doek vormt de omlijsting van de conferentiezaal en de foyer, die zijn uitgevoerd in de kleuren van het schilderij.

Twee locaties in de stad Groningen, groepen van vier tot 1500 personen, eenvoudig of luxueus, met of zonder overnachting, ontbijt, lunch of diner en één afdeling reserveringen, die alles voor u regelt. Dát is het concept van Vergaderen-in-Groningen. In beide locaties staat de Groningse gastvrijheid centraal: nuchter en warm tegelijk. Een ding hebben de locaties gemeen en dat is de gastvrije ontvangst. U bent van harte welkom!

Hoornsemeerzaal Hampshire Hotel – Plaza Groningen